خواص درمانی گیاه ماش

ماش
  • غذایی است لطیف تر از عدس وباقالا ونیز از سایر حبوبات بهتر است. زیرا مواد غذای آن از سایر حبوبات بیشتر است. اگر ماش را با روغن با دام شیرین بپزند برای کم خونی ورفع نقاهت دوران بیماریها موثر است. مقوی اعصاب بوده وقوه بینایی را افزایش می دهد. ضد اسهال وبا عث کم شدن غلظت خون است. پخته ماش به صورت سوپ غذایی مناسب است برای بیماران مبتلا به تب و بیماری های پوستی.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر