کیک اسفناج در آشپزی

آشپزی

کیک اسفناج
برای تهیه کیک اسفناج میتوانید هم از اسفناج تازه و هم از اسفناج منجمد استفاده کنید
تخم مرغ 3 عدد .  اسفناج 250 گرم .  شیر پر چرب یا خامه 1 لیوان .  آرد 1 لیوان
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری .  روغن نصف لیوان .  پنیر ریکوتا نصف لیوان .  نمک.فلفل مقدار لازم
اسفناج ها را بخار پز کنید یا بدون آب داخل قابلمه روی حرارت قرار دهید تا بپزد سپس بکوبید تا له شود (یا در میکسر بزنید)، تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
کف قالب کیک را چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید سپس داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 دقیقه (بسته به نوع فر) بپزید، پس از پخت برش بزنید و بهمراه سالاد سرو کنید.
نکته ها: میتوانید از پنیرهای دیگری نیز استفاده کنید، بجای روغن معمولی از روغن زیتون هم میتوانید استفاده کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر