کوفته بوقلمون با سس مخصوص در آشپزی

آشپزی

کوفته بوقلمون با سس مخصوص به زمان پخت کمی نیاز دارد و با سس مخصوص لیمو و روغن کنجد،  طعم جدید و لذیذی به شما هدیه می دهد. این کوفته قلقلی ها در فر پخته می شوند و نیازی به سرخ کردن ندارند.

طرز تهیه: فر را روی دمای 260 درجه سانتیگراد قرار دهید.

گوشت بوقلمون چرخکرده، خرده نان، تخم مرغ، نمک، پیازچه، زنجبیل، گشنیز خرد شده، 1 قاشق سس سویا و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد را در کاسه بزرگی بریزید. با دست مخلوط گوشت را ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند.

به اندازه گردو از مایه گوشتی بردارید و با دست کوفته قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و داخل سینی فر بچینید. سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. کوفته های بوقلمون را حدود 12- 15 دقیقه بپزید تا مغزپخت و برشته شوند.

در این فاصله سس مخصوص کوفته را آماده کنید. آب لیمو، آب و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد باقیمانده را در کاسه ای بریزید. پیازچه را اضافه کنید و کنار بگذارید.


کوفته های بوقلمون را از فر خارج کنید. آنها را داخل ظرف سرو بریزید. کمی از سس روی آن بریزید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید. باقیمانده سس را در کنار ظرف سرو قرار دهید تا هرکس بدلخواه کوفته را داخل سس بزند و میل کند.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر