کتلت مرغ در آشپزی

آشپزی

کتلت مرغ
سینه مرغ 1 عدد .  شیر 1/2 لیوان .  تخم مرغ 1 عدد .  خرده نان 1 لیوان
پیاز 1 عدد .  ماست 2 قاشق غذاخوری .  آرد سفید به مقدار لازم .  نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: خرده نان ها را با یک لیوان شیر مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا شیر جذب نان ها شود سپس با دست نان ها را بفشارید تا شیر اضافی از نان خارج شود.
نان ها را داخل کاسه ای بریزید سپس سینه مرغ چرخ شده، ماست، پیاز رنده شده، تخم مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه کتلت یکدست شود.
داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، با دست مرطوب از مایه کتلت تکه ای بردارید و به شکل بیضی کف دست شکل دهید و داخل ارد سفید بزنید و داخل ماهیتابه قرار دهید تا طلایی شود سپس برگردانید تا طرف دیگر ان نیز طلایی شود، تمام کتلت ها را به همین صورت اماده و سرخ کنید.
نکته ها: به جای خرده نان میتوانید از نصف لیوان آرد سوخاری استفاده کنید و شیر را نیز حذف کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر