نان موز و گردو دارچینی در آشپزی

آشپزی

نان موز و گردو دارچینی
آرد 1 و نیم لیوان .  موز 3 عدد .  گردوی خرد شده 1/3 لیوان .  روغن 1/4 لیوان
تخم مرغ 2 عدد .  ماست 1/2 لیوان .  شکر 1/4 لیوان .  جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری .  پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری .  اسانس وانیل چند قطره 
طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، داخل کاسه ای تخم مرغ ها، ماست، روغن، شکر و وانیل را بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس موزهای له شده را اضافه نمایید.
مواد خشک (آرد، جوش شیرین، دارچین، نمک، گردوهای خرد شده) را باهم مخلوط کنید و قاشق قاشق به مواد اضافه نمایید و با لیسک هم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید. 
ته قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس خمیر نرمی که تهیه کرده اید داخل قالب بریزید، قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30- 45 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید تا نان بپزد.
پس از پخت نان را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کنید، برای سرو نان را برش بزنید و روی ان مقداری عسل بریزید (این نان را میتوانید تا چند روز داخل کیسه نایلونی نگهداری کنید).

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر