میان وعده آجیلی در آشپزی

آشپزی

میان وعده آجیلی
تخمه آفتابگردان 1/4 لیوان .  تخمه کدو 1/4 لیوان .  کنجد 2 قاشق غذاخوری
بذر کتان 2 قاشق غذاخوری .  کشمش 1/3 لیوان .  کره 100 گرم.  عسل 1/4 لیوان
شکر 1/2 لیوان .  بادام زمینی خرد شده 1/3 لیوان .  خرما 5 عدد .  نمک نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، کره، شکر، عسل و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، هم بزنید تا شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید.
داخل قالب فر کاغذ روغنی بیندازید، تمام مواد خشک (تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، کنجد، بذر کتان، کشمش، بادام زمینی و خرمای خرد شده) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس روی کاغذ روغنی پخش کنید و شیره (مخلوط عسل و کره  و شکر) را روی آن بدهید و خوب پخش کنید.
قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10- 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی شود سپس از فر خارج کنید و به مدت 30- 40 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر