مرغ شکم پر در آشپزی

آشپزی

مرغ شکم پر
مرغ 1 عدد .  مغز گردو 1/2 لیوان .  پیاز 2 عدد .  سیر 2 حبه .  زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری
سبزی معطر (جعفری یا گشنیز) 2 قاشق غذاخوری .  رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری
رب انار 2 قاشق غذاخوری .  زرشک 1 قاشق غذاخوری .  کره مقدار لازم .  نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه:  داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سبزی معطر را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی سرخ شود، در ادامه گردوهای خرد شده، زرشک، زعفران دم کرده، رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کنید، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
موادی که آماده کرده اید را داخل شکم مرغ بریزید و با دست خوب پخش کنید تا تمام سطح داخلی مرغ به این مواد آغشته شود سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که دارید مرغ را جمع کنید.
ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ 2 بار بچرخانید و گره بزنید (در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا مرغ جمع شود).
نخ های اضافی را قیچی کنید، کره را آب کنید سپس با دست تمام سطح مرغ را با کره آب شده ماساژ دهید (میتوانید برای آبدار ماندن مرغ زیر پوست سینه مرغ را به آرامی بلند کنید و فاصله میان پوست و گوشت را نیز به کره آغشته کنید).
پس از اماده شدن مرغ روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید، مرغ را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر قرار دهید و 2 لیوان آب داخل ظرف بریزید (میتوانید به جای آب با سبزیجاتی مانند سیب زمینی، هویج و … زیر مرغ را پر کنید).
مرغ داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا مرغ پخته و روی آن طلایی شود (ممکن است زمان بیشتری لازم باشد) سپس نخ های اطراف مرغ را جدا کنید و مرغ را سرو نمایید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر