مربای زرشک در آشپزی

آشپزی

مربای زرشک
زرشک تازه 1 کیلوگرم .  شکر 1 کیلو و 300 گرم .  آب 5 لیوان .  وانیل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه: زرشک تازه را پاک کرده و چندین بار با اب سرد بشوئید و داخل کاسه بریزید.
کاسه حاوی زرشک را با اب سرد پر کنید (اب روی زرشک ها را بپوشاند) و به مدت 2 ساعت بگذارید زرشک ها خیس بخورند سپس زرشک ها را ابکشی کنید.
زرشک های تمیز و ابکشی شده را درون ظرفی بریزید و حدود 300 گرم از شکرها را لابلای زرشک ها بپاشید و به مدت 5 ساعت درون یخچال قرار دهید تا زرشک ها اب بیندازد.
درون قابلمه اب بریزید و بگذارید گرم شود سپس باقی مانده شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود، پس از حل شدن شکر و جوش امدن اب باید مخلوط زرشک و شکر را اضافه کنید (زرشک را هم نزنید بلکه با تکان دادن قابلمه مواد را مخلوط کنید).
با حرارت ملایم و در باز بگذارید مربا بجوشد، وقتی مربا غلیظ شد میتوانید وانیل را اضافه کنید، 1 دور با قاشق مواد را مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید، اجازه دهید مربا خنک شود سپس درون شیشه بریزید و چند روز داخل یخچال قرار دهید سپس مصرف کنید.
نکته ها: مربای زرشک حتما باید چند روز داخل یخچال بماند سپس مصرف شود.
از مقدار شکر گفته شده میتوانید 300 گرم را حذف کنید و تنها 1 کیلوگرم شکر استفاده کنید که این بستگی به سلیقه شما دارد، بدلیل ترشی زرشک نیازی به افزودن ابلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن نمیباشد.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر