ماست خانگی در آشپزی

آشپزی

ماست خانگی
شیر 4 لیوان .  ماست 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه: شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و 15 دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافی اش تبخیر شود)، شیر را داخل ظرفی که برای ماست در نظر گرفته اید بریزید و اجازه دهید شیر کمی خنک شود (در زمان اضافه کردن ماست، شیر باید به اندازه ای گرم باشد که انگشت تان گرما را حس کند اما نسوزد).
مقداری از شیر را داخل کاسه ای بریزید و با ماست مخلوط کنید سپس آن را به بقیه شیر اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شود (این روش برای حل شدن بهتر ماست میباشد).
در ظرف را ببندید و ظرف ماست را با حوله گرمی خوب پوشش دهید و در جای گرمی بگذارید (نزدیک شوفاژ یا بخاری)، بسته به گرمای محیط 5 تا 8 ساعت زمان برای بستن ماست لازم است، پس از اینکه ماست بسته شد ظرف را در یخچال قرار دهید تا سرد شود (ماست پس از سرد شدن سفت تر خواهد شد).
نکته ها: اگر ماست آب انداخت و تکه تکه شد یعنی شیر زیاد داغ بوده و یا ماست خیلی سرد بوده و یا مایه ماست کمتر از مقدار لازم بوده است، هرچه چربی شیر بیشتر باشد ماست سفت تری خواهید داشت، برای تهیه ماست شیرین مخصوص دسر و … میتوانید همزمان با اضافه کردن ماست به شیر، مقداری شکر نیز به شیر اضافه نمایید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر