لوف گوشت ساده در آشپزی

آشپزی

خوراک لوف غذایی بسیار ساده و خوشمزه است که انواع مختلفی دارد. لوف گوشت از ترکیب گوشت چرخ­ کرده با چند ماده­ ی غذایی ساده­ ی دیگر تهیه می­ شود و آماده سازی آن به زمان بسیار کمی  نیاز دارد. این غذا برای یک شام ساده گزینه­ ی بسیار مناسبی است و می­ تواند همراه با برنج یا نان سرو شود.

طرز تهیه: فر را از قبل روشن نمایید و دمای آن را ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.
در ظرفی بزرگ، گوشت چرخ کرده، تخم­ مرغ، پیاز، شیر و خرده نان­ ها را مخلوط کنید. نمک و فلفل را به میزان کافی اضافه کنید و مایع را در قالب لوف چرب شده با ا ابعاد مناسب بریزید و یا با دست به شکل دلخواه درآورید و روی سینی فر چرب شده قرار دهید.

شکر قهوه­ ای، خردل و سس کچاپ را در ظرف کوچک دیگری مخلوط کنید. پس از اینکه به خوبی با هم مخلوط شدند، آن­ها را روی لوف گوشت تهیه شده بریزید.
لوف تهیه شده را به مدت یک ساعت در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.

نکته: می توانید از ورقه ای آلومینیومی برای حفظ نرمی و رطوبت لوف گوشت در فر استفاده کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر