طرز تهیه کیک چاکوچینو در آشپزی

آشپزی

کیک چاکوچینو ترکیبی از کیک شکلاتی (چاکلت کیک) و کیک کاپوچینو است که طعم و بافتی عالی و خاص دارد.
طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، داخل کاسه ای آرد، شکر، بکینگ پودر و جوش شیرین را بریزید و مخلوط کنید.
پودر کاکائو، کاپوچینو و کره ذوب شده را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس آب ولرم را اضافه و مخلوط کنید تا مانند سس شکلاتی شود، سس شکلاتی را به مخلوط آرد اضافه و در حدی که مواد مخلوط شوند هم بزنید.
شیر،   ماست، اسانس وانیل و تخم مرغ را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید (این کیک نیازی به همزن ندارد، مواد را با قاشق و فقط در حدی که مخلوط شوند هم بزنید).
داخل قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل قالب بریزید (از 1 قالب بزرگ یا 2 قالب کوچک استفاده کنید، مایه کیک باید تقریبا نصف قالب را پر کند)، قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید 30- 40 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
پس از 30 دقیقه تست کنید که کیک پخته است یا خیر، پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود (در دمای اتاق).
برای تهیه کرم کاپوچینو پنیر ماسکارپونه را داخل کاسه ای بریزید و پودر کاپوچینو را به آن اضافه کنید و با همزن 1 دقیقه بزنید، خامه (خامه سفت یا پر چرب) را به مواد اضافه کنید و 5 دقیقه بزنید تا حجم کرم بیشتر شود سپس پودر قند را کم کم اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
 کرم را داخل یخچال بگذارید تا خوب سرد شود، کیک را به تعداد لایه هایی که میخواهید برش بزنید و کرم کاپوچینو را بین لایه ها قرار دهید، کیک را 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس برش بزنید و سرو کنید (ماندن بیش از حد کیک در یخچال کیک را سفت میکند).
نکته ها: میتوانید پودر کاکائو را کاهش یا افزایش دهید، میتوانید داخل کیک از 50 گرم شکلات ذوب شده یا نوتلا استفاده کنید، کاپوچینو را میتوانید با پودر نسکافه یا قهوه فوری جایگزین کنید، میتوانید داخل کرم از مقداری پودر قهوه فوری یا نوتلا استفاده کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر