طرز تهیه کیک نسکافه و بادام شیرین | کیک با پودر نس...

آشپزی

  
طرز تهیه:فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
در میکسر تخم مرغها را بریزید و حدودا 5 دقیقه با وانیل خوب مخلوط کنید تا بافت پفکی ایجاد شود و رنگ آن زرد کم رنگ شود. کم کم 1 لیوان شکر را در حال اختلاط اضافه کنید. روغن را بریزید و به همزدن ادامه دهید.
در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم یکدست کنید و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و میکسر را روی سرعت کم تنظیم کنید.
مواد کیک را به قالب انتقال دهید و  به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید. توجه کنید که برای اطمینان از پخته شدن کیک، چنگالی را در کیک فرو کنید اگر کیک به آن نچسبید، کاملا پخته است.
برای تهیه ی سس نسکافه، پودر نسکافه آماده و شکر را در 3/4 لیوان آب جوش حل کنید روی تمام قسمتهای کیک بریزید. کیک را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
در حالی که کیک در یخچال خنک می شود، روکش کرم و بادام را آماده کنید. بدین ترتیب که 1/2 لیوان شکر را در تابه ای بریزید و ذوب کنید، بادام ها را در شکر تفت دهید. سپس آن را در یک ظرف بریزید و پهن کنید تا خنک و سفت شود. پس از اینکه مخلوط بادام سفت شد آن ها را بشکنید و خرد کنید.
کیک را از یخچال بیرون بیاورید و خامه زده شده را روی آن بمالید بادام های خرد شده را روی خامه بریزید و نوش جان کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر