طرز تهیه کلوچه کالباس و کلم بروکلی و پنیر در آشپزی

آشپزی

کلوچه کالباس و کلم بروکلی و پنیر
 کالباس خرد شده 2 لیوان .  کلم بروکلی خرد شده 1 لیوان .  پنیر چدار رنده شده 1/2 لیوان
زرده تخم مرغ 2 عدد .  سس گوجه فرنگی مقدار لازم .  خمیر نان یا خمیر پیتزا مقدار لازم
طرز تهیه: فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
برای هر کلوچه تکه ای خمیر بردارید و به صورت گرد و نازک پهن کنید، روی نصف خمیر مقداری سس گوجه فرنگی بریزید و روی آن مقداری کالباس و کلم بروکلی خرد شده و پنیر بریزید و پخش کنید.
لبه های خمیر را کمی مرطوب کنید و روی هم بیاورید سپس با استفاده از چنگال لبه های خمیر را به هم متصل و محکم کنید، زرده های تخم مرغ را بزنید تا یکدست شود سپس با مقداری اب رقیق کنید و با برس روی کلوچه ها بزنید.
سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید، خمیرهای پر شده را داخل سینی بگذارید و روی خمیرها را با نوک چاقو یا چنگال چند سوراخ ایجاد کنید سپس سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 10- 15 دقیقه قرار دهید تا کلوچه ها طلایی شوند.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر