طرز تهیه کاناپه مرغ و بادام | آشپزی با مرغ در آشپز...

آشپزی

کاناپس مرغ و بادام
گوشت مرغ پخته شده چرخ شده  1/2 پیمانه  .  خلال بادام بوداده شده 1/2 چرخ شده
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری .  آبلیمو تازه 1 قاشق .  سس مایونز 2 قاشق
کنسرو نخود فرنگی (به دلخواه)  .  نان باگت فرانسوی  .  کره .  نمک  .   فلفل
طرز تهیه: فر را روشن کنید و نان های باگت حلقه حلقه شده را روی سینی فر بچینید و  کمی کره روی آنها بمالید و درون فر قرار دهید تا کمی تست شود.
در این هنگام  مرغ، خلال بادام، جعفری خرد شده، آبلیمو و سس مایونز را باهم مخلوط کنید تا خوب باهم یکدست شوند. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید. نان های حلقه ای تست شده را بیرون بیاورید و از مواد کاناپه روی آن قرار دهید و سپس در  صورت دلخواه آن را با نخود فرنگی تزئین کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر