طرز تهیه کاسِرول کلم بروکلی در آشپزی

آشپزی

معمولا هنگام استفاده از کلم بروکلی در غذا و سالاد تنها از قسمت گل آن استفاده می شود و قسمت ساقه دور ریخته می شود. در صورتیکه قسمت ساقه بروکلی هم طعم آبدار و خوبی دارد و هم سرشار از ویتامین است. در این دستور غذا با استفاده از تمام قسمت های بروکلی یک صبحانه یا میان وعده عالی و مقوی خواهید داشت.


طرز تهیه: ابتدا گل های بروکلی را به قطعات دلخواه برش دهید. بعد با استفاده از یک چاقوی تیز یا یک پوست گیر پوسته سفت روی ساقه را جدا کنید و ساقه را رنده درشت یا خلالی خرد کنید. فلفل دلمه ای قرمز را نیز رنده یا بصورت خلالی خرد کنید.


در یک ماهیتابه کمی کره (یا روغن زیتون) بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. گل های بروکلی را چند دقیقه تفت دهید تا کمی برشته شوند.گل ها را از ماهیتابه خارج کنید و اگر ماهیتابه خشک شده مقداری دیگر کره اضافه کنید.


سپس ساقه های بروکلی، فلفل دلمه ای رنده شده و سیر  را داخل ماهیتابه بریزید. چند دقیقه تفت دهید تا ساقه ها کمی نرم شوند. 


داخل ظرف مخصوص کاسرول یا ظرفی مناسب فر را با کمی کره چرب کنید. ساقه ها و فلفل دلمه ای را داخل ظرف بریزید و نصف پنیر چدار را روی آن ها بریزید. تخم مرغ ها و شیر را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و هم بزنید. سپس مایه تخم مرغی را روی کاسرول بریزید. گل های بروکلی و سپس نصف باقیمانده پنیر چدار را روی ترکیب بپاشید.

ظرف را به مدت 30 دقیقه در فری با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از این مدت کاسرول بروکلی پنیری و خوشمزه شما آماده است این کاسرول بدلیل وجود کلم بروکلی و تخم مرغ می تواند صبحانه ای مقوی و مناسب برای شروع یک روز خوب باشد. 

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر