طرز تهیه ژله انار در آشپزی

آشپزی

ژله انار
طرز تهیه: 1 بسته پودر ژله را با 1 لیوان اب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا مایع ژله یکدست و شفاف شود سپس داخل قالب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا ژله کمی خودش را بگیرد سپس قالب را از یخچال خارج کنید و دانه های انار را روی ژله بریزید.
در مرحله بعدی بسته دوم ژله را با 1 لیوان اب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا مایه ژله یکدست و شفاف شود سپس روی مخلوط ژله و انار بریزید، قالب را داخل یخچال قرار دهید تا ژله کامل بسته شود، برای جدا کردن ژله قالب را چند دقیقه در ظرف آب جوش قرار دهید تا ژله خودش رار ها کند سپس در ظرف برگردانید و با دانه های انار، خامه یا بستنی تزیین و سرو کنید.
نکته ها: دلیل استفاده از اب کمتر برای تهیه ژله این است که ژله بافت منسجم تری داشته باشد، بدلیل اینکه دانه های انار ته نشین نشوند باید ژله را در 2 مرحله داخل قالب بریزید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر