طرز تهیه چیز کیک لیمویی در آشپزی

آشپزی

طرز تهیه: بیسکوییت ها را با میکسر بزنید یا بکوبید تا خرد و یکدست شوند، کره نرم شده در دمای اتاق را به بیسکوییت های خرد شده اضافه و با نوک انگشتان مخلوط کنید تا مانند خرده نان شود.
ته قالب (22 سانتیمتری) را چرب کنید و مخلوط کره و خرده بیسکوییت را ته قالب بریزید و با دست خوب فشرده و منسجم کنید سپس قالب را داخل یخچال بگذارید تا لایه بیسکوییتی سرد و سفت شود.
پودر ژلاتین و آبلیمو را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس روی حرارت بخار آب داغ قرار دهید تا ژلاتین حل شود (روش بن ماری).
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید، سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا بافتی سبک و ابری پیدا کند (کاسه را برمیگردانید نریزد) سپس نصف شکر را به آن اضافه کنید و بزنید تا کشدار شود.
زرده تخم مرغ، پنیر ماسکارپونه یا خامه ای و باقی مانده شکر را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس خامه و ماست را اضافه کنید و بزنید، پس از مخلوط شدن مواد ژلاتین حل شده و مخلوط سفیده و شکر را به مایه چیز کیک اضافه و با قاشق مخلوط کنید.
قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید و مایه چیز کیک را روی لایه بیسکوییتی بریزید و پخش کنید سپس قالب چیز کیک را 4- 6 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بسته شود.
برای تهیه سس لیمویی کره، شکر، زرده های تخم مرغ و آبلیمو را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، هم بزنید تا سس لیمویی غلیظ شود (میتوانید برای طعم قوی تر 1 قاشق چایخوری رنده پوست لیمو ترش هم به سس اضافه کنید).
پس از آماده شدن چیز کیک، سس لیمویی را که به دمای اتاق رسیده است روی چیز کیک بریزید و چیز کیک را سرو کنید (میتوانید 1 ساعت دیگر چیز کیک را داخل یخچال بگذارید تا سس لیمویی سرد شود).
نکته ها: میتوانید به جای سس لیمو از ژله لیمویی برای تزیین روی چیز کیک استفاده کنید، میتوانید به جای ماست از همان مقدار خامه استفاده کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر