طرز تهیه پنکیک دارچینی در آشپزی

آشپزی

سس دارچینی: 4 قاشق غذاخوری کره، 2 قاشق غذاخوری شکر، شکر قهوه ای و پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید (روش بن ماری).
پس از اینکه سس دارچینی یکدست شد از روی حرارت بخار آب بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود.
پن کیک: 3 قاشق غذاخوری شکر، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده، شیر سرد، تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنید و به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
ته ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید، پس از اینکه داغ شد مواد پن کیک را به صورت گرد داخل ماهیتابه بگذارید، سس دارچینی را داخل قیف بریزید، سر قیف را سوراخ کنید و روی پن کیک ها همانند شکل طرح مارپیچ بکشید.
پس از چند دقیقه پن کیک ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز بپزد و سس دارچینی برشته شود سپس در ظرف بگذارید و همراه با عسل و خامه و..تزیین و سرو کنید.
نکته ها: میتوانید بجای عسل از انواع مربا و مارمالاد و … استفاده کنید، در زمان پخت پنکیک حرارت باید ملایم باشد.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر