طرز تهیه میگو کبابی با سالسای میوه در آشپزی

آشپزی

  
طرز تهیه: میگوها را پوست بکنید و تمیز کنید. سپس همراه با 4 لیوان آب، یخ و 1 قاشق غذاخوری نمک داخل کاسه ای بریزید و 15 دقیقه بگذارید بماند.
در این فاصله میتوانید سالسا را آماده کنید. انبه را پوست بکنید و به تکه های کوچک خرد کنید. آووکادو و پیاز را نیز پوست بکنید و خرد کنید سپس همه را داخل کاسه ای بریزید و به آن مقداری گشنیز خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید.
میگوها را به سیخ چوبی بکشید (سیخ ها را 30 دقیقه پیش از کار در مقداری آب خیس دهید تا نسوزد). میگوها را روی کباب پز قرار دهید و با روغن زیتون روی انها برس بکشید.
پس از اینکه میگوها کباب شدند (بسته به سایز میگو 2 تا 4 دقیقه برای هر طرف زمان لازم است، پس از اینکه رنگ میگوها تغییر کرد یعنی آماده شده است)، سریع داخل نان ترتیلا یا نان لواش قرار دهید و مقداری سالسا روی ان بریزید و سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر