طرز تهیه ماهی سالمون و سس سالسا در آشپزی

آشپزی

طرز تهیه: آبلیمو، عسل گرم و سس سویا را داخل کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی را به سس اضافه کنید و داخل کیسه فریزر یا ظرف دربسته بریزید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا ماهی ها مزه دار شوند.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس ماهی ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند (میتوانید به جای سرخ کردن ماهی ها را در فر کباب کنید).
روغن زیتون و ذرت کنسروی یا پخته را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی تفت دهید تا گرم شود سپس داخل کاسه ای بریزید و گوجه فرنگی های نگینی خرد شده، گشنیز خرد شده، پیازچه خرد شده، نمک و فلفل اضافه کنید.
ماهی های سرخ شده یا کبابی را در ظرف بگذارید، سس سالسا را روی ماهی ها بریزید و سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر