طرز تهیه مافین مغز دار با کرم وانیل در آشپزی

آشپزی

  
  
طرز تهیه مغز مافین: برای تهیه مغز مافین ابتدا کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس کره و شکر را به مدت 2 دقیقه با همزن بزنید تا دارای بافتی نرم و کرکی شود، شیر و چند قطره اسانس وانیل را به مواد اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود سپس آرد، شکلات چیپسی و نمک را اضافه و با قاشق مخلوط کنید (فقط تا حدی هم بزنید که مواد ترکیب شوند).
با قاشق از خمیر بردارید و به شکل گرد حالت دهید، مواد را داخل ظرف دربسته بگذارید و چند ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب سرد و سفت شوند.
طرز تهیه کیک مافین: برای تهیه کیک مافین ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس همراه با شکر 3 دقیقه بزنید تا دارای بافتی کرمی شود، تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید، شیر و وانیل را نیز مخلوط کنید سپس مخلوط آرد و شیر را کم کم به مواد دیگر اضافه و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست شود (مقداری آرد و مقداری شیر و مجدد مقداری آرد و مقداری شیر و به همین صورت انجام دهید تا مواد تمام شوند، دقت کنید که با  آرد شروع شود و با آرد به پایان برسد).
کاغذهای کیک را داخل قالب مافین بگذارید، داخل هر کدام مقداری مایه کیک بریزید و در مرکز آن مغز مافینی که از قبل آماده کرده اید بگذارید و روی آن را مجدد با مقداری مایه کیک بپوشانید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15- 20 دقیقه قرار دهید تا کیک ها پخته و طلایی شوند، پس از پخت مافین را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود سپس با خامه، باتر کرم و … تزیین و سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر