طرز تهیه مارمالاد هویج در آشپزی

آشپزی

مارمالاد هویج
هویج 500 گرم .  شکر 500 گرم .  پودر ژلاتین 1/2 قاشق چایخوری .  گلاب 1/4 لیوان
پودر هل 1 قاشق چایخوری .  زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری .  آبلیمو 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه: هویج را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 2 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید هویج بپزد و نرم شود سپس با میکسر هویج را پوره کنید.
هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید، شکر را اضافه و مخلوط کنید، پس از اینکه مربا جا افتاد مخلوط ژلاتین و گلاب (گلاب و پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا حل شود)، زعفران، پودر هل و آبلیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید مارمالاد خنک شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر