طرز تهیه قارچ سوخاری در آشپزی

آشپزی

طرز تهیه: قارچ ها را بشویید و با دستمال خشک کنید و برش بزنید. اگر قارچ کوچک است نیازی به برش نیست.
آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری را داخل کاسه های جدا گانه بریزید. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل مخلوط کنید و بزنید تا یکدست شود. داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
قارچ ها را به نوبت در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید و درون روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود. سپس قارچ های سوخاری را با سس دلخواه سرو کنید.
نکته ها: پیشنهاد میشود قارچ های سوخاری را داخل سرخ کن آماده کنید تا مزه و بافت بهتری داشته باشند.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر