طرز تهیه فلافل سویا در آشپزی

آشپزی

  
طرز تهیه: نخودها را از شب قبل در اب ولرم خیس کنید و تا فردا چند بار آب آن را عوض کنید. سویا را از 1 ساعت قبل در آب یا شیر خیس کنید و پس از این مدت خوب ابکشی نموده و با فشار دادن اب اضافی اش را بگیرید.
سویا و سیب زمینی پخته را همراه با نخود 2 بار چرخ کنید، جعفری و پیاز و سیر را نیز در دور اخر چرخ نمائید. فلفل، نمک، کمی زردچوبه و دارچین روی موادی که چرخ کرده اید بریزید و تمام مواد را با دست خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.
تا اندازه ای تخم مرغ بریزید که بتوانید با دست به مایه شکل دهید. مایه فلافل را 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرخ کنید.
مقداری مایه فلافل برداشته و بصورت گرد حالت دهید یا قالب بزنید و درون روغن داغ به ارامی بیاندازید. کمی زمان دهید تا طرف اول فلافل ها سرخ شود سپس برگردانده و طرف دیگر را سرخ کنید. برای سرو فلافل را در ظرف بریزید و با کمی سس، خیارشور و گوجه آن را تزئین کنید.
نکته ها: این غذا علاوه بر در دسترس بودن مواد، دارای ارزش غذایی بالایی میباشد، نخودی که در فلافل استفاده میشود مانع از جذب زیاد روغن شده و به همین دلیل پس از تهیه، غذایی کم چرب و سالم خواهید داشت.
نخود مانع از چسبیدن فلافل به کف تابه میشود و در این غذا نیازی به استفاده از تعداد زیادی تخم مرغ نیست و فقط باید مواد را خوب مخلوط کنید تا بافت خود را حفظ کند. علاوه بر مواد گفته شده میتوانید کمی فلفل خرد شده نیز به مایه اضافه کنید.
میتوانید از مواد بیشتری استفاده کنید و برای وعده های بعدی مایه فلافل را منجمد نمائید، در صورتی که مایه فلافل را منجمد میکنید نباید تخم مرغ اضافه کنید و تنها مواد را پس از مخلوط شدن به تعداد وعده هایتان تقسیم کرده و بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر