طرز تهیه شیرینی سنتی اگردک در آشپزی

آشپزی

  
طرز تهیه: شیر ولرم را همراه با پودرخمیرترش و 1 قاشق مربا خوری شکر  را در یک ظرف دردار باهم مخلوط کنید و در آن را بگذارید. اجازه دهید تا 5 تا 10 دقیقه در گوشه ای بماند تا خوب کف کند.
در ظرفی تخم مرغ را با چنگال بزنید تا حالت لختگی نداشته باشد. مخلوط شیر را به آن اضافه و ترکیب کنید. شکر را نیز در این مرحله اضافه کنید. بعد از ترکیب شدن مواد، زعفران و آب ولرم را بیفزایید و سپس آرد را کم کم وارد مواد کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست آید. (اگر خمیر کمی به دست چسبید اشکالی ندارد.)
خمیر را در یک کاسه بزرگ بگذارید و روی آن را با سلفون ببندید. اجازه دهید تا خمیر 1 ساعت استراحت کند. هنگامی که خمیر دو برابر شد، آماده است. روی سطح صافی آردبپاشید و خمیر را روی تخته پهن کنید. با قالب شیرینی ها را در بیاورید.بعد از قالب زدن روی خمیر را با چنگال چند سوراخ کنید.
در یک قابلمه بزرگ خمیرهای قالب زده را در روغن داغ، با حرارت کم سرخ کنید و مرتب با قاشق روی خمیر روغن داغ بریزید تا بهتر پف کند. پس از اینکه دو طرف خمیر سرخ شد شیرینی ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. اگر دوست داشتید می توانید خاک قند روی آنها بپاشید و شیرینی خوشمزه را سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر