طرز تهیه شیرینی رولت مربایی در آشپزی
شیرینی رولت مربایی
آرد 6 قاشق غذاخوری . تخم مرغ 5 عدد . شکر 6 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری . بکینگ پودر 1/3 قاشق چایخوری . مربا یا مارمالاد مقدار لازم
طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، تخم مرغ ها، شکر و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و 15 دقیقه با همزن بزنید سپس مخلوط آرد و بکینگ را کم کم اضافه کنید و با قاشق به صورت دورانی و آرام مخلوط کنید.
داخل قالب مستطیل شکلی را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه رولت را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید (حداکثر به اندازه 1 بندانگشت ارتفاع مایه رولت باشد)، قالب را داخل فری که گرم شده است 20- 30 دقیقه قرار دهید تا کیک رولت بپزد.
پس از پخت قالب را از فر خارج کنید، کیک را با کاغذ از قالب خارج کنید و روی سطح کار قرار دهید سپس به آرامی رول کنید و کناری قرار دهید تا خنک شود.
پس از اینکه کیک خنک شد رول را باز کنید و روی سطح آن مارمالاد یا مربا بریزید و مجدد کیک را رول کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود و جا بیفتد.
پس از اینکه رولت خوب سرد شد و خودش را گرفت از یخچال خارج کنید، روی رولت پودر قند بپاشید و برش بزنید و سرو کنید (میتوانید برای تزیین از خامه، بستنی، سس شکلاتی و … استفاده کنید).
نکته ها: در زمان ریختن مایه کیک درون قالب دقت داشته باشید که مایه رولت به طور یکسان در قالب پخش و صاف شود، برای جلوگیری از خشک شدن رولت حتما فر را پیش از کار گرم کنید و کاسه ای آب داخل فر قرار دهید.