طرز تهیه سوپ قارچ و نودل خامه ای در آشپزی

آشپزی

طرز تهیه: داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس تره فرنگی یا پیازچه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
قارچ ها را درشت خرد کنید. سپس قارچ و سیر خرد شده را به تره فرنگی ها اضافه نمایید. با حرارت متوسط تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند و آب غذا کشیده شود.
پس از اینکه آب قارچ ها کشیده شد آب مرغ، خامه، شوید، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا سوپ به جوش بیاید، حرارت را کم کنید و نودل را با دست خرد کنید و داخل سوپ بریزید. سپس اجازه دهید سوپ کمی بجوشد و غلیظ شود. سوپ را در ظرف بکشید و با پنیر پارمزان رنده شده تزیین و سرو کنید.
نکته ها: میتوانید داخل سوپ از مرغ پخته ریش ریش شده هم استفاده کنید، به جای نودل هم میتوانید از پاستا یا ماکارونی فرمی استفاده کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر