طرز تهیه سوپ عدس ( مجارستان ) در آشپزی

آشپزی

طرز تهیه: در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و پیازها را در آن سرخ کنید. سپس سیر، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.
بادمجان، ‌آب مرغ، عدس، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به انها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس‌ ها نرم و له شوند بپزید.
برای سرو کردن، سوپ را در ظرف‌ مورد نظر ریخته و روی آن‌ کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر