طرز تهیه سس بشامل | سس فرانسوی خوشمزه در آشپزی

آشپزی

سس بشامل ساده
کره 100 گرم .  شیر 2 پیمانه .  آرد سفید 5 قاشق سوپخوری سرخالی
قرص مرغ  1 عدد .  پیاز ریز رنده شده  4 قاشق .  نمک .  فلفل
طرز تهیه: کره را در یک تابه روی حرارت ذوب کنید. هنگامی که داغ شد، پیاز رنده شده را درون ان بریزید تا پیازها خوب سرخ شوند.
حرارت را کم کنید و شیر را آرام آرام اضافه کنید و مرتبا بهم بزنید تا سس بجوش بیاید و کمی غلیظ شود. در این هنگام قرص مرغ را در 2 3 قاشق آب جوش حل کنید و درون سس بریزید و خوب حل کنید. (قرص مرغ حتما باید خوب حل شود تا در سس گلوله گلوله نشود.)
آرد را کم کم اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس می توانید از آن برای انواع غذاها استفاده کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر