طرز تهیه سالاد نودل و سبزیجات در آشپزی

آشپزی

طرز تهیه: داخل قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. گل کلم های خرد شده را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه گل کلم ها را از قابلمه خارج کنید.
پس از خروج گل کلم ها داخل آب مقداری نمک بریزید. سپس نودل یا رشته فرنگی را اضافه کنید و پس از چند دقیقه آبکشی نمایید (زمان پخت را با توجه به دستور روی بسته بندی تنظیم کنید).
نودل آبکشی شده را داخل کاسه ای بریزید و با سس سویا مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا نودل خوب مزه دار شود.
برای تهیه سس سالاد جوانه ماش، پیازچه خرد شده، شکر، سیر، زنجبیل رنده شده و روغن را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود. هویج را بپزید و به صورت نوارهای باریکی خرد کنید، فلفل دلمه ای را نیز به صورت نوارهای باریکی برش بزنید (برای هضم راحت تر میتوانید فلفل دلمه را داخل فر بپزید سپس خرد کنید).
سس سالاد را به مخلوط نودل و سس سویا اضافه و خوب مخلوط کنید. سپس سبزیجات (هویج، کلم بروکلی، کلم بنفش، فلفل دلمه ای) را اضافه نمایید، سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید.
نکته ها: میتوانید از ماش پخته به جای جوانه ماش استفاده کنید. همچنین میتوانید مقدار روغن را به نصف کاهش دهید و به جای آن از سرکه سفید استفاده کنید. سس سویای مورد استفاده در این سالاد شور نیست و در صورت استفاده از سس سویای شور مقدار کمتری لازم است.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر