طرز تهیه دمنوش پوست پرتقال در آشپزی

آشپزی

در طب سنتی از خواص درمانی جوشانده پوست پرتقال برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سیستم اعصاب استفاده میشود، درمان سرفه، سرماخوردگی، تسکین استرس و … تنها برخی از خواص درمانی دمنوش پوست پرتقال هستند.
دمنوش پوست پرتقال دارای خواص ضد میکروبی، ضد ویروسی، ضد باکتری و نیز ضد التهابی است، پوست پرتقال دارای بافتی چرمی شکل بوده و حاوی غدد روغنی فراوانی است و قرن‌های بسیاری است که از پوست این میوه و دیگر مرکبات در موارد پزشکی استفاده میشود.
محققان میگویند پوست پرتقال مرکز تجمع بسیاری از خواص از جمله خواص آنتی‌اکسیدانی و آنزیم‌های اساسی است که در خود پرتقال کمتر وجود دارد.
طرز تهیه دمنوش پرتقال: حدود 1 قاشق غذاخوری پوست پرتقال خرد شده را درون آب جوش بریزید و پس از 15- 10 دقیقه آن را میل کنید.
پرتقال و دمنوش پوست پرتقال از بروز سرطان و تومور پیشگیری و نیز با آن مقابله میکند، سرفه، آسم، سرماخوردگی و هر بیماری تنفسی که بر اثر وجود خلط در سینه ممکن است به وجود آید را درمان میکند.
اشتها را افزایش میدهد، باعث تقویت سیستم هاضمه شده و نیز نفخ و حالت تهوع را از بین میبرد، سیستم گردش خون را بهبود میبخشد، استرس و تنش‌های عصبی را تسکین داده و بی‌خوابی را درمان میکند.
از پوست پرتقال برای مصارف آشپزی و در تهیه کیک‌ها و شیرینی‌جات و نیز نان‌ها و موارد بسیاری دیگر استفاده میشود، پوست پرتقال دارای ویتامین‌های C و B1 و فولیک اسید، فلاوونوئید، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر