طرز تهیه تیرامیسوی قهوه و نارگیل در آشپزی

آشپزی

تیرامیسوی قهوه و نارگیل
  
طرز تهیه: برای تهیه کرم تیرامیسو داخل کاسه ای زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
2 قاشق چایخوری قهوه فوری را در نصف لیوان آب یا شیر سرد حل کنید و به زرده ها اضافه نمائید سپس پنیر ماسکارپونه، خامه و پودر نارگیل را نیز اضافه کنید، تمام مواد را با همزن بزنید تا یکدست شوند.
ته لیوان بیسکوییت لیدی فینگر بگذارید، روی آن با قلمو کمی قهوه بزنید تا مرطوب شود (قهوه دم کرده) سپس مقداری کرم اضافه کنید و 2- 3 لایه به همین صورت داخل لیوان را پر کنید.
روی آخرین لایه کرم را با پودر کاکائو بپوشانید و مقداری شکلات روی آن رنده کنید سپس لیوان های تیرامیسو را به مدت 3- 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.
نکته ها: بهترین نوع قهوه برای این دسر قهوه اسپرسو میباشد اما میتوانید از پودر قهوه فوری یا پودر نسکافه هم استفاده کنید، میتوانید بجای پنیر ماسکارپونه از همان مقدار پنیر خامه ای استفاده کنید، در صورت تمایل مقداری موز حلقه شده به لایه میانی تیرامیسو اضافه کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر