طرز تهیه بروشتای هویج و پنیر در آشپزی

آشپزی

بروشِتای هویج و پنیر
هویج متوسط 4 عدد .  پنیر موزارلای رنده شده 1 لیوان .  پنیر چدار رنده شده 1 لیوان
سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری .  سس مایونز 1 لیوان .  نان باگت 2 عدد
طرز تهیه: هویج ها را بشویید سپس داخل آب در حال جوشیدن بریزید و پس از 15 دقیقه خارج کنید، پس از اینکه سرد شد پوست هویج ها را بکنید و رنده کنید.
داخل کاسه ای هویج رنده شده، پنیر موزارلا و چدار رنده شده، سیر رنده شده و سس مایونز بریزید و خوب مخلوط کنید.
نان باگت را با فاصله یکسان به صورت رولت برش بزنید، روی تمام نان ها را با مواد پنیری بپوشانید سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
پس از اینکه پنیرها آب شد و روی بروشتا طلایی شد آماده است، بروشتاها را در  ظرف بگذارید و با پیازچه خرد شده، شوید تازه و … تزیین و سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر