طرز تهیه بابا قانوش ( خاورمیانه ) در آشپزی

آشپزی

  
طرز تهیه: بادمجان ها را با پوست روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا برشته و دودی شوند، آنها را روی گاز بچرخانید تا تمام سطح بادمجان ها بصورت یکنواخت کباب شود.
پس از اینکه پوست بادمجان ها سوخت و گوشت بادمجان ها نرم شد از روی گاز بردارید و به مدت 10 دقیقه درون اب سرد قرار دهید.
پس از این مدت بادمجان ها را تمیز کنید و کامل پوست شان را بگیرید و به مدت 15 تا 20 دقیقه درون ابکش قرار دهید تا اب اضافی اش خارج شود.
بادمجان ها را به همراه کشک، سیر، پیازچه، ابلیمو، نمک و فلفل درون میکسر (مخلوط کن) بریزید و میکس کنید تا خوب مخلوط و غلیظ شوند، پس از اماده شدن مواد را درون ظرف مناسبی ریخته و رویش روغن زیتون بریزید و با مقداری جعفری و گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید.
نکته ها: طعم اصلی این غذا بوی دودی بادمجان است پس حتما باید بادمجان ها را کباب کنید، در خاورمیانه بجای کشک از ارده غیر شیرین استفاده میکنند، مقدار سیر میتواند کمتر یا بیشتر باشد، استفاده از پیازچه اختیاری میباشد.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر