طرز تهیه اسنک کالباس و پنیر در آشپزی

آشپزی

  
طرز تهیه: برای تهیه این اسنک میتوانید از نان پیتای گرد یا از نان لواش ضخیم که بصورت گرد برش زده اید استفاده کنید. نان ها را رول کنید و قسمت بالای نان ها را با خلال چوبی بهم متصل نمایید. سپس داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید.
نان ها را پس از اینکه طلایی و سرخ شدند روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود و کمی خنک شوند. کالباس را مکعبی خرد کنید. سپس پنیر، خیار شور ریز خرد شده، سس مایونز یا سس فرانسوی، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
پس از اینکه مایه اماده شد داخل اسنک ها را با آن پر کنید. سپس اسنک های اماده را بهمراه سس گوجه فرنگی سرو کنید (میتوانید داخل این اسنک از مواد دیگری مانند مرغ پخته، گوشت پخته، قارچ و … نیز استفاده کنید).

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر