طرز تهیه آش گندم و جو در آشپزی

آشپزی

  
طرز تهیه: گندم و جو را از شب قبل با چند لیوان اب خیس دهید.  سبزی آش را تمیز کنید و بشویید، سپس با چاقو ساطوری کنید (ریز خرد کنید).
داخل قابلمه چند لیوان آب بریزید، گندم و جو را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش بیاید. پس از ایکه آب به جوش آمد برنج شسته را اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید مواد به ارامی بپزند (اگر در طول پخت آش اب نیاز بود میتوانید آب جوش اضافه کنید).
پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیرهای خرد شده و سبزی های ساطوری شده را اضافه کنید و چند دقیقه تقت دهید و پس از اینکه گندم و جو پختند به آش اضافه کنید.
چغندرهای قرمز و باقلاها را جداگانه بپزید و همراه با 2 قاشق غذاخوری کشک به مواد دیگر اضافه کنید (این مواد را 30 دقیقه آخر کار اضافه کنید). پس از 30 دقیقه آش را در ظرف بکشید و همراه با نعنا داغ، کشک و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.
نکته ها: این اش گوشت ندارد اما اگر دوست داشتید میتوانید کمی گوشت قرمز را جداگانه بپزید و ریش ریش کنید و همزمان با اضافه کردن سبزی ها اضافه نمائید.
برای تهیه نعنا داغ کمی نعنای خشک را با مقداری روغن 1 دقیقه تفت دهید، سبزی های آش شامل ترکیبی مساوی از جعفری، تره، گشنیز و اسفناج است اما اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر هم میتوانید استفاده کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر