طرز تهیه آش ترخینه و ماش در آشپزی

آشپزی

 آش ترخینه و ماش
  
طرز تهیه: پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید. ماش را از 2 ساعت قبل خیس دهید. سپس پیاز داغ، ماش، ترخینه و سبزی های خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و به آن 6 لیوان آب اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آش بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت کشک را اضافه کنید. پس از اینکه آش جا افتاد در ظرف بریزید و با پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین و سرو کنید.
نکته ها: استفاده از کشک درون این آش سلیقه‌ای است و میتوانید تنها روی آش را با کشک تزیین کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر