طرز تهیه آب نبات لیمویی در آشپزی
آبنبات لیمویی
شکر 1/2 لیوان . آب 1/4 لیوان . آبلیمو 1 قاشق غذاخوری . کرم تارتار 1/2 قاشق چایخوری
اسانس لیمو 2 قاشق چایخوری . پودر قند 2 قاشق غذاخوری . رنگ خوراکی زرد مقداری
طرز تهیه: شکر، کرم تارتار و آب را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید، هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند، پس از اینکه کمی جوشید از روی حرارت بردارید و آبلیمو را اضافه کنید.
سینی یا کاغذ روغنی را چرب کنید و مایه آبنبات را روی ان بریزید، رنگ خوراکی و اسانس لیمو را اضافه کنید و با استفاده از قاشق یا کاردک مدام هم بزنید (ورز دهید) تا حالت شلی و چسبندگی ابنبات از بین برود و ابنبات جمع شود.
با استفاده از قیچی یا چاقو خمیر ابنبات را تکه تکه کنید و هر تکه را با دست گرد کنید سپس تکه های ابنبات را داخل پودر قند بزنید تا آماده شود.