طرز تهیه آب نبات لیمویی در آشپزی

آشپزی

آبنبات لیمویی
شکر 1/2 لیوان .  آب 1/4 لیوان .  آبلیمو 1 قاشق غذاخوری .  کرم تارتار 1/2 قاشق چایخوری
اسانس لیمو 2 قاشق چایخوری .  پودر قند 2 قاشق غذاخوری .  رنگ خوراکی زرد مقداری
طرز تهیه: شکر، کرم تارتار و آب را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید، هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند، پس از اینکه کمی جوشید از روی حرارت بردارید و آبلیمو را اضافه کنید.
سینی یا کاغذ روغنی را چرب کنید و مایه آبنبات را روی ان بریزید، رنگ خوراکی و اسانس لیمو را اضافه کنید و با استفاده از قاشق یا کاردک مدام هم بزنید (ورز دهید) تا حالت شلی و چسبندگی ابنبات از بین برود و ابنبات جمع شود.
با استفاده از قیچی یا چاقو خمیر ابنبات را تکه تکه کنید و هر تکه را با دست گرد کنید سپس تکه های ابنبات را داخل پودر قند بزنید تا آماده شود.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر