شیرینی پسته ای زعفرانی در آشپزی

آشپزی

شیرینی پسته ای زعفرانی
آرد 2 لیوان. زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری. تخم مرغ 2 عدد. شکر 3/4 لیوان. روغن 1/2 لیوان
پسته خرد شده 1/3 لیوان. بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری. نمک نوک قاشق. آبلیمو 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه: زعفران دم کرده، روغن و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و بزنید تا مایه شیرینی غلیظ و کشدار شود.
آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و 1 بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند سپس آبلیمو و پسته را اضافه کنید و هم بزنید.
ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و روی کاغذ قرار دهید و مقداری پسته نیز روی هر شیرینی بگذارید سپس سینی شیرینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10- 15 دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.
شیرینی ها را پس از پخت از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید، این شیرینی ها در دمای محیط در ظرف در بسته تا چند روز قابل مصرف میباشند (میتوانید بجای پسته از گردو یا بادام خرد شده نیز استفاده کنید).

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر