شیرینی سکه ای دارچینی در آشپزی

آشپزی

شیرینی سکه ای دارچینی
آرد 1 لیوان .  شکر 1/3 لیوان .  شکر قهوه ای 1/3 لیوان .  جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری .  کره 4 قاشق غذاخوری .  تخم مرغ 1 عدد .  دارچین و نمک مقداری
طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، همچنین 30 دقیقه پیش از شروع کار، کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند.
کره نرم شده و شکر سفید و شکر قهوه ای را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا بافتش یکدست شود، نوک قاشق نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و مجدد بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند، در ادامه آرد سفید، آرد ذرت و جوش شیرین را مخلوط کنید و کم کم به مایه شیرینی اضافه نمایید (آرام و یکنواخت مخلوط کنید).
مقداری شکر و مقداری پودر دارچین را باهم مخلوط کنید (شکر 5 برابر پودر دارچین باشد یعنی 1 قاشق چایخوری پودر دارچین را با 5 قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید)، پس از اینکه مواد به خوبی با هم ترکیب شدند با قاشق تکه های از خمیر شیرینی بردارید و داخل دارچین شکری بغلطانید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را داخل سینی فر با فاصله بچینید، با پشت قاشق روی شیرینی ها را کمی فشار  دهید تا سطح شیرینی ها صاف شود  سینی را به مدت 5- 10 دقیقه داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است قرار دهید (بسته به نوع فر زمان پخت متفاوت میباشد)، پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا شیرینی ها خوب سرد شوند.
نکته ها: میتوانید به جای شکر سیاه از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید، آرد ذرت را هم میتوانید حذف کنید اما آرد ذرت بافت ترد و خوبی به شیرینی خواهد داد، این شیرینی ها تا 3 روز در دمای اتاق و در ظرف دربسته قابل نگهداری و مصرف میباشند.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر