شیرینی دو رنگ در آشپزی

آشپزی

شیرینی دو رنگ
آرد  2 و 1/2 لیوان .  کره 150 گرم .  پودر قند 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد .  پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری .  نمک و وانیل مقداری
طرز تهیه: پودر قند، کره نرم شده و نوک قاشق نمک را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس تخم مرغ، آرد و وانیل را اضافه نمائید و مجدد مخلوط کنید.
پس از اینکه مواد تقریبا مخلوط شدند و خمیر لطیفی بدست آمد کمی با دست ورز دهید تا خمیر یکدست شود، پس از ان خمیر را به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.
پس از مدت زمان لازم خمیر را از یخچال خارج کرده و به 2 قسمت تقسیم کنید، به یک قسمت 2 قاشق ارد و 1 قاشق پودر قند بزنید و به یک قسمت دیگر 5 قاشق پودر کاکائو و 1 قاشق پودر قند بزنید و جداگانه هر تکه را کمی وزر دهید تا مواد ترکیب شوند.
خمیر ساده را روی کاغذ روغنی یا نایلون باز کنید، خمیر کاکائویی را نیز به همین صورت پهن کنید، سپس خمیر کاکائویی را روی خمیر ساده قرار دهید و رول کنید (لوله کنید)، خمیر را به مدت 30- 60 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خمیر سفت شده و بتوانید به ان شکل دهید (گاهی زمان بیشتری برای سفت شدن خمیر نیاز است).
خمیر را از فریزر خارج کنید و خمیر را به صورت رول برش دهید، میتوانید با نوع پیچیدن خمیرها شکل های متنوعی از شیرینی ایجاد کنید.
شیرینی های برش خورده را در کف سینی قرار دهید و درون فری که از قبل روشن کرده اید با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15- 20 دقیقه بپزید.

 نکته ها: در زمان قرار دادن شیرینی در فر دقت کنید که فر گرم باشد (30 دقیقه پیش از قرار دادن شیرینی ها فر را روشن کنید).
در تمام مراحل کار دقت کنید که خمیر را زیاد ورز ندهید و فقط در حدی که مواد مخلوط شوند کافی میباشد (ورز دادن زیاد موجب میشود شیرینی به روغن بیافتد و در زمان پخت بسوزد)، در زمان پخت سینی فر را چرب نکنید چون کره موجود در شیرینی ها کافی بوده و روغن بیش از حد شیرینی را میسوزاند.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر