شیرینی حاجی بادامی در آشپزی

آشپزی

شیرینی حاجی بادامی
پودر قند 3 لیوان .  زرده تخم مرغ 2 عدد .  جوش شیرین 1/3 قاشق چایخوری
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری .  گلاب 1 قاشق غذاخوری .  آرد بادام مقدار لازم
طرز تهیه: فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، زرده های تخم مرغ و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود سپس گلاب را اضافه کنید.
در ادامه جوش شیرین و پودر هل را اضافه کنید، پس از اینکه تمام مواد به خوبی ترکیب شدند آرد بادام را قاشق قاشق اضافه کنید، آنقدر آرد بادام اضافه کنید که خمیر نرمی بدست بیاید (در صورت لزوم به آموزش تهیه آرد بادام مراجعه شود).
ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید، از خمیر شیرینی تکه هایی کوچک بردارید و کف دست تان به صورت گرد شکل دهید و روی کاغذ روغنی بچینید (شیرینی حاجی بادامی کوچک و کمی بیشتر از اندازه یک بندانگشت است).
سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5- 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند، پس از پخت سینی را از فر خارج کنید، پس از اینکه کمی خنک شد شیرینی ها را از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف قرار دهید.
نکته ها: میتوانید با پودر قند روی شیرینی ها را تزیین کنید، در صورت تمایل میتوانید از کمی زعفران برای خوشرنگ شدن این شیرینی استفاده کنید، شیرینی حاجی بادامی خشک بوده و در دهان آب میشود و به مدت طولانی در ظرف دربسته قابل نگهداری میباشد.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر