سوهان عسلی در آشپزی

آشپزی

سوهان عسلی
عسل 7 قاشق غذاخوری .  کره 75 گرم .  شکر 1/2 لیوان .  خلال بادام 1 لیوان
آب جوش یا گلاب 1/2 لیوان .  زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری .  خلال پسته برای تزیین
طرز تهیه: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس عسل، شکر و گلاب را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید تا مواد غلیظ و طلایی شوند سپس کره را اضافه کنید (حرارت باید کم باشد تا شکر نسوزد).
پس از اینکه مواد غلیظ شدند خلال بادام و زعفران دم کرده را اضافه کنید و آرام آرام مخلوط نمایید تا بادام خرد نشود (در زمان ریختن بادام ممکن است مواد به بادام بچسبند اما کم کم بادام یکدست میشود).
کف سینی کاغذ روغنی قرار دهید و کنار دست تان بگذارید، پس از اینکه رنگ بادام ها قهوه ای شد با قاشق چایخوری آرام از مواد بردارید و روی سینی بریزید و با دست دیگر کمی خلال پسته روی هر قسمت بریزید (باید سرعت عمل تان بالا باشد تا قبل از بسته شدن خلال پسته به سوهان بچسبد و مواد سوهان نیز در اثر قرار داشتن روی حرارت سیاه نشوند).
پس از آماده شدن سوهان را به مدت 3- 5 ساعت گوشه ای قرار دهید تا خوب سفت شود سپس مصرف کنید، بقیه سوهان را باید داخل ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید تا خیس و چسبنده نشود.
نکته ها: در زمان تهیه سوهان بسیار دقت کنید تا دچار سوختگی نشوید، حرارت همواره باید کم باشد تا سوهان شما سیاه نشود، برای تهیه سوهان کنجدی به جای بادام از کنجد استفاده کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر