سس سفید لازانیا در آشپزی

آشپزی

سس سفید مخصوص لازانیا
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری .  کره 50 گرم .  شیر 2 لیوان .  نمک مقدار لازم
طرز تهیه: آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، در قابلمه ای دیگر کره را آب کنید سپس آرد و نمک را اضافه کنید و مدام هم بزنید.
پس از مخلوط شدن آرد و کره و تغییر رنگ آرد باید کم کم شیر را اضافه کنید، سریع و یکنواخت مخلوط کنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.
نکته ها: این سس مخصوص استفاده در داخل لازانیا میباشد، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیری میکند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر