سالمون و بروکلی با سس زنجبیل در آشپزی

آشپزی

سالمون و بروکلی با سس زنجبیل

سالمون و بروکلی گریل شده ترکیبی هیجان انگیز و خوش طعم استکه می تواند یک وعده غذایی سالم و خوشمزه را برای شما و خانواده تان فراهم کند. طعم تند سس زنجبیل هم ترکیب فوق العاده ی سالمون و بروکلی را تکمیل می کند. سالمون ماهی خوشمزه و مغذی و سرشار از مواد معدنی و ویتامین های A، B12 و D است. مصرف آن به ویژه در ایران که کمبود ویتامین D به وفور مشاهده شده است، توصیه می­شود.

طرز تهیه: در تابه گریل (ترجیحاً از جنس چدن) کمی روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله داغ کنید. کلم بروکلی را تکه تکه کنید و داخل تابه بریزید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید. به گریل کردن ادامه دهید تا خط های گریل روی بروکلی ها ظاهر شود که برای هر طرف حدوداً دو دقیقه طول می کشد.

تا کلم بروکلی آماده می شود، سس زنجبیل را تهیه کنید. در کاسه ی کوچکی عسل، آبلیمو، سیر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.

سالمون را 4 تکه نمایید و تکه های آن را پاک و خشک کنید. روی آنها روغن زیتون، ادویه، نمک و فلفل بریزید. آنها را در تابه گریل بچینید و هر طرفشان را به مدت 4 دقیقه گریل کنید. روی سطح سالمون ها از سس تهیه شده بمالید و آنها را از تابه خارج کنید و در ظرفی که برای سرو انتخاب کرده اید بچینید.

سالمون و برکلی شما آماده است. آن را با پیازچه یا سبزیجات دیگر تزیین کنید و همراه با سس زنجبیل باقی مانده سرو نمایید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر