زیتون پرورده در آشپزی

آشپزی

زیتون پرورده
زیتون بی هسته 500 گرم. رب انار 2 پیمانه. گردو چرخ شده 300 گرم. آبلیمو 2 قاشق
نعنا خشک 1 قاشق. آویشن خشک 1 قاشق. دانه انار و روغن زیتون از هر کدام 2 قاشق
زیتون پرورده شمال با رب انار، گردو، روغن زیتون، سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دانه انار خشکیده درست میشود.
بهتر است دانه انار خشک و رب انار را از شمال خریداری نمائید تا طعم واقعی زیتون پرورده را بچشید، برای سبزی شمال هم جایگزین هایی وجود دارد …
طرز تهیه: اگه زیتون شور یا ترش بود بین نیم تا یک ساعت درون آب خیس کنید، اگر بیشتر از این مدت در آب بماند طعم واقعی اش را از دست میدهد، زیتون را درون ابکش بریزید و پس از انکه اب اضافه خارج شد درون کاسه ای بزرگ بریزید.
رب انار، ابلیمو و زیتون ها را به خوبی با هم مخلوط کنید، بقیه مواد را نیز اضافه کنید و پس از اینکه بخوبی مخلوط شدند درون یخچال بگذارید تا خنک شود سپس میل نمائید.
رنگ زیتون پرورده: اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری استفاده نمائید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید رنگ ان تیره تر خواهد شد.0

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر