ران مرغ سوخاری کبابی در آشپزی

آشپزی

مرغ سوخاری کبابی
ران مرغ 8 عدد .  سیر 2 حبه . سس خردل 1/4 لیوان .  سس مایونز 1/4 لیوان
 آرد سوخاری 1 لیوان .  جعفری ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری .  نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
 طرز تهیه: ران های مرغ را 1 دقیقه داخل آب بسیار سرد قرار دهید سپس با دستمال کاغذی خشک کنید، روی ران مرغ ها نمک و فلفل بپاشید و کناری قرار دهید، سس خردل، سس مایونز، سیر رنده شده، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
آرد سوخاری را با جعفری خرد شده مخلوط کنید، ران های مرغ را داخل سس بزنید تا تمام قسمت های ران به سس آغشته شود سپس داخل آرد سوخاری بغلطانید.
ران های مرغ را درون سینی بگذارید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا مرغ ها کباب شوند و روی مرغ ها طلایی شود (میتوانید پس از پخت 2 دقیقه بخش بالایی فر را روشن کنید تا سطح مرغ ها برشته تر شود)، ران مرغ های سوخاری را همراه با لیمو ترش، سالاد و … میتوانید سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر