تست فرانسوی در آشپزی
آشپزی
تست فرانسوی
تخم مرغ 3 عدد . شیر 1 لیوان . شکر 1 قاشق غذاخوری . اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری . عسل برای تزیین . کره برای سرخ کردن . نان تست یا باگت مقدار لازم
طرز تهیه: تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید سپس شیر، شکر، نمک و اسانس وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.
کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط تا داغ شود، نان تست یا باگت برش خورده را داخل مواد بزنید، پس از 10 ثانیه خارج کنید و داخل ماهیتابه بگذارید.
پس از اینکه یک طرف تست طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود، تست اماده را داخل بشقاب قرار دهید و روی آن مقداری عسل بریزید و سرو کنید.
پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا
وارد حساب کاربری
خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید
ثبت نام
کنید.
تصاویر