تست فرانسوی در آشپزی

آشپزی

تست فرانسوی
تخم مرغ 3 عدد .  شیر 1 لیوان .  شکر 1 قاشق غذاخوری .  اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری .  عسل برای تزیین .  کره برای سرخ کردن .  نان تست یا باگت مقدار لازم
طرز تهیه: تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید سپس شیر، شکر، نمک و اسانس وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.
کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط تا داغ شود، نان تست یا باگت برش خورده را داخل مواد بزنید، پس از 10 ثانیه خارج کنید و داخل ماهیتابه بگذارید.
پس از اینکه یک طرف تست طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود، تست اماده را داخل بشقاب قرار دهید و روی آن مقداری عسل بریزید و سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر