بورک سیب زمینی پنیری در آشپزی

آشپزی

بورک سیب زمینی پنیری
سیب زمینی 2 عدد .  پیاز 1 عدد .  خمیر یوفکا مقدار لازم .  جعفری خرد شده مقدار لازم
پنیر خامه ای 100 گرم .  پنیر پیتزا 100 گرم .  زرده تخم مرغ 1 عدد .  نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه: سیب زمینی ها را بپزید، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس سیب زمینی ها پخته را ریز خرد کنید (یا رنده کنید) و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیر خامه ای، پنیر پیتزا، زرده تخم مرغ، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.
خمیر را به شکل مستطیل ببرید و روی هر خمیر را روغن بزنید، مقداری از مخلوط اماده را در بالای خمیر بریزید و خمیر را همانند شکل رول کنید و لبه های خمیر را با مقداری آب به هم بچسبانید.
ته سینی را چرب کنید سپس خمیرهای بورک را روی سینی بگذارید و سینی را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه قرار دهید، پس از اماده شدن بورک ها را بهمراه سس دلخواه سرو نمائید.
نکته ها: میتوانید درون ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و بورک ها را درون روغن سرخ کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر