بورانی بادمجان در آشپزی

آشپزی

بورانی بادمجان
بادمجان متوسط 2 عدد .  ماست چکیده یا پر چرب 1 لیوان .  سیر 2 حبه
نعنا خشک 1 قاشق چایخوری .  نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه: بادمجان ها را بشویید و روی پوست بادمجان ها با چاقو چند خط عمیق ایجاد کنید.
بادمجان ها را روی آتش گاز یا ذغال قرار دهید، این طرف و آن طرف کنید تا زمانی که بادمجان نرم شده و پوست اطراف ان بسوزد سپس بادمجان ها را با آب سرد ابکشی کنید و پوست روی آن را جدا کنید.
بادمجان های پوست گرفته را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال خوب له کنید سپس سیر رنده شده، ماست، نعنا خشک، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید، بورانی آماده را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس بهمراه نان سرو کنید.
نکته ها: میتوانید به جای سیر از موسیر خرد شده یا پیاز داغ استفاده کنید، میزان ماست را میتوانید بنابر سلیقه تان کم و زیاد کنید، همچنین میتوانید از انواع سبزیجات در بورانی استفاده نمایید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر